Δεν άλλαξαν τα κριτήρια αδειοδότησης

23:41 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση να ισχύσουν τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης έλαβε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sport-fm.gr» και ο συνάδελφος, Άρης Ασβεστάς, θα ισχύσουν τα ίδια κριτήρια με πέρσι, παρά τις συζητήσεις του τελευταίου διαστήματος πως θα αλλάξουν. Πάντως την τελική απόφαση αναμένεται να πάρει η ΕΠΟ.

Μόνο η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ

ψήφισαν υπέρ της διαφοροποίησης των κριτηρίων, που προφανώς αντιλαμβάνονται την κατάσταση και τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Οι τρεις αυτές ΠΑΕ πρότειναν να υπάρξουν διαφορετικά κριτήρια στην αδειοδότηση και διαφορετικές ποινές. Συγκεκριμένα άλλα κριτήρια να υπάρχουν για τις ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη, άλλα για τους υπόλοιπους και άλλα για τις ομάδες που ανεβαίνουν από την Β' Εθνική. Επίσης πρότειναν να καταργηθεί η ποινή του υποβιβασμού σε όσους δεν παίρνουν αδειοδότηση, αλλά να υπάρξουν εναλλακτικές ποινές όπως αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απαγόρευση μεταγραφών και πρόστιμα.

Ωστόσο οι άλλες ομάδες πλην αυτών των τριών που αναφέραμε δεν ψήφισαν υπέρ της πρότασης αυτής (απουσίαζε η Δόξα Δράμας, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου).

Παράλληλα στο Δ.Σ. αποφασίστηκε ραντεβού με τον ΟΠΑΠ την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Στο συμβούλιο έδωσε το παρών για πρώτη φορά και ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος έκανε αναφορά στο θέμα του νομοσχεδίου και τον Γιώργο Ανατολάκη.

«Με πληροφόρησαν πριν από λίγο ότι ο Ανατολάκης στη Βουλή είπε ότι περνάει ένας ολόκληρος νόμος για να μπει σε αυτόν μια φωτογραφική διάταξη στο άρθρο 20. Ότι ο νόμος έγινε γι' αυτό. Θέλω να μου πείτε ποια είναι η θέση σας, αν είναι έτσι» φέρεται να είπε ο παράγοντας του Ολυμπιακού για να πάρει την απάντηση του Δημήτρη Γόντικα και του Σταύρου Αδαμίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ του απάντησε πως αυτή η διάταξη θα μπορούσε να περάσει με οποιοδήποτε νομοσχέδιο και ότι δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, ενώ ο αντίστοιχος της ΑΕΚ του είπε πως η διάταξη αφορά και την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα