Δεν αλλάζει φιλοσοφία ο Βενγκέρ

19:47 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες», θα αποτελέσει παρελθόν - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - από το φετινό καλοκαίρι και θα δώσει συνέχεια στο... κύμα εξόδου που ξεκίνησε από πέρυσι με τους Φάμπρεγας, Νασρί και Κλισί.
Στο εσωτερικό του συλλόγου, προκλήθηκε «εμφύλιος» με την πλειοψηφία των διοικούντων και των μετόχων να «επιτίθενται» στον μεγαλομέτοχο και την τακτική που θέλει την Άρσεναλ να «φτιάχνει» το όνομα των νεαρών ποδοσφαιριστών και να... απουσιάζει σχεδόν

μονίμως από τους τίτλους.
Όλα αυτά, ναι μεν δεν αφήνουν ανεπηρέαστο τον Αρσέν Βενγκέρ που πέρυσι έφτασε κοντά στην έξοδο με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνσή του, ωστόσο, θα συνεχίσει να δουλεύει όπως έχει μάθει και όπως κάνει τόσα χρόνια στην Άρσεναλ!
«Δεν αλλάζω. Το μόνο στενάχωρο είναι πως μερικές φορές, κάποιοι καταστρέφουν το έργο σου. Θέλεις να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να προσφέρει στην ομάδα στην καλύτερη δυνατή ηλικία, αλλά δεν έρχεται πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχω πέσει θύμα στις περιπτώσεις των Κλισί, Νασρί και Φάμπρεγας, αφού θα έπρεπε να βρίσκονται στην Άρσεναλ και να τη βοηθούν στην πιο ώριμη φάση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Εγώ πάντως, δεν έφυγα, αν και μου δόθηκε αρκετές φορές η ευκαιρία. Εξάλλου, τα λεφτά δεν ήταν ποτέ κίνητρο για μένα στην καριέρα μου» δήλωσε ο Αλσατός κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα