«Δεν χώρισε ο Μαραντόνα»

14:47 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να χωρίζει με την Βερόνικα Οχιέδα η οποία σε 4.5 μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Αργεντινού τεχνικού. Όμως ο δικηγόρος της Βερόνικα, Αλμπέρτο Ντομίνγκες, αφού πρώτα διέψευσε τον χωρισμό στην συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι ένας ελιγμός του οικογενειακού περιβάλλοντος του Ντιέγκο. Δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένα ονόματα αλλά είναι τόση η πίεση που ασκούν οι κόρες και η πρώην σύζυγος του για να χωρίσει ώστε να χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης την πιθανότητα να πετάξουν έξω από το σπίτι

τον πατέρα του, είναι τρομερό".
Ο Μαραντόνα έχει ξεκαθαρίσει πως το παιδί που θα έρθει στον κόσμο θα πάρει το επίθετο του ενώ η πρώην κυρία Μαραντόνα σε ανακοίνωση της αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν επενέβη στην ζωή του Αργεντινού τεχνικού πρόσθεσε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα το δικό της και των παιδιών της.
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είχε διστάσει να εγκαταλείψει το πάγκο της ομάδας του, της Αλ Ουάσλ, και να ανέβει στην κερκίδα για να παίξει ξύλο με αυτούς που προσέβαλαν την Βερόνικα η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα