«Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς»

13:05 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Τα παλαιά χρέη «επέστρεψαν» και απειλούν την ΑΕΚ, γεγονός που εξόργισε τον Νίκο Γεωργαντζόγλου. Τελευταία αφορμή οι επικείμενες αξιώσεις των Δημήτρη Παπανικολάου, Μιχάλη Πελεκάνου, Νώντα Παπαντωνίου, Σλάβεν Ρίματς και Μίλαν Γέρεμιτς έναντι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος δήλωσε κατά λέξη στο aek365.gr:
«Αυτό, που θέλω να κάνω σαφές προς κάθε κατεύθυνση είναι το εξής: Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος πιστωτών «χτυπήσει» την εγγυητική για το πιστοποιητικό συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα, θα είναι υπόλογος στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα ευθύνεται εκείνος, αν η ομάδα διαλύσει και παίξει από του χρόνου στην Τρίτη Εθνική. Δεν θα ευθυνόμαστε εμείς. Είναι προφανές, ότι δεν δεχόμαστε εκβιασμούς».
Και συμπλήρωσε: «Είχαμε ζητήσει από όλους τους εκπροσώπους πιστωτών και από πιστωτές να κάνουν υπομονή μέχρι η ομάδα να επιστρέψει στην Α1, που είναι και ο φυσικός χώρος της. Με βάση και το πλάνο εξυγίανσης, που μελετάμε, θα ξεκινήσουμε από την ερχόμενη περίοδο να τακτοποιούμε οικονομικές εκκρεμότητες για τις οποίες ευθύνονται οι παλαιότερες διοικήσεις και όχι εμείς. Είναι κρίμα για την τεράστια προσπάθεια, που καταβάλλει η παρούσα διοίκηση, κάποιοι να βάζουν εμπόδια. Θέλω να πιστεύω, ότι κανείς δεν θέλει τη διάλυση της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα