Δεν έχει αντίπαλο ο Ράφα!

08:02 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Arthur Ashe" ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξαν γιατί θεωρούνται οι κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο χαρίζοντας στους φίλους του αθλήματος έναν συναρπαστικό τελικό με τον Ναδάλ να επικρατεί τελικά με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-4, 6-1) και να κατακτά το US Open.
Ο Ισπανός κατέκτησε το 13ο Grand Slam της καριέρας του και το δεύτερο στο συγκεκριμένο

τουρνουά ενώ μέσα στο 2013 έχει πλέον 10 τρόπαια στις 13 διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος. Επίσης παραμένει αήττητος στην σκληρή επιφάνεια εδώ και 22 συνεχόμενους αγώνες.
Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για τον Τζόκοβιτς, Νο.1 στον κόσμο, με τον Σέρβο να κάνει 14 αβίαστα λάθη και τον Ναδάλ να παίρνει εύκολα το πρώτο σετ. Στην συνέχεια ο Τζόκοβιτς έγινε πιο επιθετικός και με μπρέικ στο 6ο γκέιμ πήρε το δεύτερο σετ.
Στο τρίτο σετ, ο Τζόκοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 όταν είχε τρεις ευκαιρίες για μπρέικ (40-0), τις έχασε και τις τρεις και στο επόμενο γκέιμ δέχτηκε το μπρέικ από τον Ναδάλ που πήρε το σετ γνωρίζοντας την αποθέωση.
Ο τρόπος που κατέκτησε το τρίτο σετ έδωσε φτερά στον Ναδάλ ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Τζόκοβιτς πήρε εύκολα το τέταρτο σετ κατακτώντας ακόμα μια κούπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα