«Δεν έχει χρόνο να μας τρελάνει ο Μπαλοτέλι»

12:14 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα τερτίπια του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Σίτι απασχολούν και τον Τσέζαρε Πραντέλι ο οποίος αφού πρώτα, αστειευόμενος, υποστήριξε πως στην Εθνική Ιταλίας ο διεθνής επιθετικός δεν έχει το χρόνο να τρελάνει τους συμπαίκτες του στην συνέχεια επεσήμανε πως τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Εμείς, συγκριτικά με τον Μαντσίνι, έχουμε ένα πλεονέκτημα όσον αφορά στον Μπαλοτέλι. Τον έχουμε μαζί μας μόνο για τρεις ή τέσσερις μέρες με την εθνική ομάδα.

Επομένως δεν έχει τον χρόνο να μας τρελάνει. Σοβαρά όμως, τα πάντα εξαρτώνται από τον Μάριο. Οι προπονητές είναι εκεί για να σε παρακινήσουν να γίνεις καλύτερος. Αλλά τα πάντα ξεκινούν από τον ίδιο τον παίκτη και είναι στο χέρι του καθενός να αποφασίσει τι θέλει να γίνει".
Για την σκέψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον αφήσει εκτός αποστολής, ο Πραντέλι δήλωσε: "Πιστεύω πως είναι σημαντικό να παίζει συνέχεια, χρειάζεται την συμμετοχή στους αγώνες και δεν τον βοηθάει να μένει εκτός ομάδας. Αν ακούσει τον Μαντσίνι τότε θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο Μάντσεστερ. Αλλά θα ξαναπώ πως είναι θέμα του Μάριο. Πρέπει να αποφασίσει αν όντως θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής και να ακούει τους προπονητές του".

Keywords
Τυχαία Θέματα