«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απολαύσουμε την επιτυχία»

20:44 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως εξήγησε ο κόουτς, Νίκος Ζαλμάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 δεν υπάρχει πολυτέλεια για ξεκούραση, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, ωστόσο τόνισε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι να πλασαριστεί ψηλά στη βαθμολογία, αλλά να διαφημίσει το άθλημα στα παιδιά της περιοχής.

«Για εμάς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απολαύσουμε την επιτυχία της πρόκρισης. Υπάρχουν συνεχή παιχνίδια και δεν προλαβαίνουμε. Κάθε 3-4 μέρες έχουμε να δώσουμε και αγώνα. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ξεκούραση», είπε αρχικά ο τεχνικός

της ομάδας του Βραχατίου και στη συνέχεια μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή με το άθλημα του βόλεϊ:

«Ξεκίνησε πριν 5-6 χρόνια. Κανείς δεν περίμενε ότι μία ομάδα από ένα τόσο μικρό μέρος θα γιγαντωθεί, θα φτάσει να παίζει στην Α1 και στη συνέχεια στην Ευρώπη και εκεί θα επιδιώκει να κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Πρωταρχικός σκοπός για το σύλλογο είναι η διαφήμιση του τόπου και της ευρύτερης περιοχής. Μακάρι να έρθουν οι νίκες, αλλά μεγάλος στόχος μας είναι να διαφημίσουμε το άθλημα στα νέα παιδιά της περιοχής και την περιοχή σε όλη την Ελλάδα».

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους;

«Αυτό που γεμίζει εμένα προσωπικά είναι να βλέπω 60-70 παιδιά, μετά το τέλος ενός παιχνιδιού, να μπαίνουν στο γήπεδο να παίρνουν τις μπάλες και να δείχνουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ. Αυτό που έχουμε φτιάξει στην ομάδα αυτή και στην περιοχή πρεσβεύει αυτό ακριβώς. Καλούμε παιδιά από την ηλικία των 5 ετών να ασχοληθούν με το βόλεϊ με γυμναστές ειδικευμένους σε αυτές τις ηλικίες. Η ικανοποίηση έρχεται από το κοινωνικό έργο. Βέβαια το ιδανικό είναι όταν συνδυάζεται το κοινωνικό έργο που κάνει η ομάδα με τα καλά αποτελέσματα και το καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, όπως έγινε πέρυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα