«Δεν έγινε καμία δήλωση»

13:47 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι δηλώσεις... γνωστού-άγνωστου εφοριακού, που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή προκάλεσαν οργή στην ΑΕΚ. Τόσο το γεγονός ότι ο (ανώνυμος) προϊστάμενος της ΦΑΕ Αθηνών... εκτόξευσε τις οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο στα 60 εκατ. ευρώ(!), όσο και τα απαξιωτικά για την Ένωση σχόλια που φέρεται να έκανε, οδήγησαν

τον Ανδρέα Δημητρέλο στην απόφαση να προχωρήσει σε γραπτή δήλωση και να ενημερώσει για την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις.
Έπειτα από πληροφορία που είχαμε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΑΕΚ με τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών Σταύρο Καββαδία μετά το περιστατικό, το aek365 επικοινώνησε με τον έφορο και του ζήτησε την δική του εκδοχή για την υπόθεση. Ο κύριος Καββαδίας υποστήριξε πως: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έγινε ποτέ καμία δήλωση από εμένα, από προϊστάμενο ή οποιονδήποτε υπάλληλο της ΦΑΕ Αθηνών. Ό,τι έχουμε να πούμε, το λέμε γραπτώς, στην επικοινωνία που έχουμε με την ΑΕΚ.
Ο ρόλος κάθε δημόσιου λειτουργού είναι να κάνει τη δουλειά του. Να πράττει το καθήκον του και όχι να λειτουργεί ως... αστέρας. Δεν είναι ο ρόλος του εφοριακού να μιλά δημόσια για τα οικονομικά στοιχεία οποιουδήποτε φορολογούμενου και να είστε βέβαιοι ότι, όπως έχουμε υποχρέωση, αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ όπως κάθε φορολογούμενο πολίτη ή κάθε εταιρεία. Έχω μιλήσει και με τον κύριο Δημητρέλο έπειτα από το ζήτημα που προέκυψε και τον διαβεβαίωσα ότι δεν τίθεται θέμα να έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις κάποιος από την ΦΑΕ Αθηνών».
Όσον αφορά την... εκτόξευση των χρεών της ΑΕΚ στα 60 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι έχει στα χέρια της επίσημα έγγραφα που της δόθηκαν από την ΦΑΕ Αθηνών, τα οποία τα τοποθετούν στα 22 εκατ. ευρώ, ο κύριος Καββαδίας επικαλέστηκε το απόρρητο που του επιβάλει η θέση του, ωστόσο επιβεβαίωσε εμμέσως την ΑΕΚ: «Σας είπα και πριν ότι δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω δημόσια για τα οικονομικά δεδομένα μιας εταιρείας. Όμως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο κύριος Δημητρέλος πράγματι έχει πάρει στα χέρια του την ανάλυση των χρεών της ΑΕΚ, επισήμως από εμάς», μας δήλωσε...

Keywords
Τυχαία Θέματα