«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

19:32 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο βοηθός του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άντριτς στην Εθνική Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Κώστας Βαμβακάρης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας από το Έντμοντον του Καναδά, όπου βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για το παιχνίδι με την Ρουμανία.Παράλληλα, έδωσε το έναυσμα για νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, σήμερα τα ξημερώματα.

«Στο παιχνίδι με την Ρουμανία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που απαιτούσε ο αγώνας.Υποπέσαμε σε πολλά αμυντικά λάθη, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, κάνοντας πολλές επιπόλαιες

τελικές προσπάθειες. Το αγωνιστικό μας πλάνο στηρίζεται κατ' αρχήν στην άμυνα και όταν δεν τα πάμε καλά εκεί, έχουμε πρόβλημα. Δεχτήκαμε 10 γκολ από τους Ρουμάνους, τα οποία είναι πάρα πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Έτσι δημιουργείται ένα μεγάλο ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι, όταν δέχεσαι τόσα τέρματα;».

Τέλος, τόνισε πως το Προολυμπιακό Τουρνουά έχει πολύ δρόμο ακόμη, και πως η αρχή για ανατροπή των δεδομένων, πρέπει να γίνει κόντρα στο Μαυροβούνιο. «Είναι ακόμη η αρχή στο Προολυμπιακό. Δεν απογοητευόμαστε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πρώτο και καλύτερο αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα