«Δεν είχαμε καθόλου τύχη στο Europa League»

10:45 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την έλλειψη τύχης θεωρεί ο Χουάν Κάλα ότι έπαιξε βασικότερο λόγο για την κάκη πορεία της ΑΕΚ στο φετινό Europa League όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξή του:

Τι έφταιξε φέτος και η ομάδα έμεινε εκτός πρόκρισης στον όμιλο του Europa League από τόσο νωρίς;

«Η έλλειψη τύχης. Στο παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι, γιατί μας ανέτρεψαν

το σκορ στα τελευταία λεπτά. Θα είχαμε πάρει αυτούς τους 3 βαθμούς. Στη Μόσχα η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε γκολ. Οι αντίπαλοι, στην πρώτη ευκαιρία που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραραν. Σε εκείνο το παιχνίδι, το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι ή νίκη της ΑΕΚ, ή τουλάχιστον ισοπαλία. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι η Λοκομοτίβ ήταν τόσο ανώτερη όσο δείχνει το τελικό σκορ. Όπως βλέπω τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα στον όμιλο, θεωρώ ότι η μοναδική φορά που χάσαμε δίκαια, ήταν στην 1η αγωνιστική με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες».

Ο αγώνας με τη Στουρμ, όπως και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν ουσιαστικά τα δύο καθοριστικά, που «απομάκρυναν» τον Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι ήταν σωστή η απόφαση της διοίκησης; Έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητή;

«Το συμβόλαιο μου, γράφει... ποδοσφαιριστής. Ούτε πρόεδρος, ούτε τεχνικός διευθυντής. Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και τις αποφάσεις, τις παίρνουν αυτοί που πρέπει να τις πάρουν».

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Σας επηρεάζουν αυτά; Αισθάνεστε ανασφάλεια; Έχουν ακουστεί πολλά για προσφυγές.

«Όπως είπα και πριν, εμένα η δουλειά μου είναι, να τα δίνω όλα και να παίζω όσο πιο καλά μπορώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς θα παλεύουμε για την ΑΕΚ και όλα θα γίνουν στην πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα