«Δεν είμαστε έτοιμοι»

16:25 16/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας Ανδρών έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, μέχρι να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά καθημερινά, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε είμαστε καλά, αλλά έχουμε ακόμα δύο γεμάτες εβδομάδες δουλειάς έως το

Ευρωμπάσκετ».

Για τους τραυματίες: «Ο τραυματισμός του Κατσίβελη ευτυχώς δεν είναι σοβαρός, είναι κάτι που συμβαίνει στις προπονήσεις. Δεν θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι, όπως δεν θεωρώ και ότι είναι ώρα για πανικό. Για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι ποτέ ώρα για πανικό. Τι θα λέγαμε αν είχαμε τραυματίες και αύριο έπρεπε να αναχωρήσουμε για τη Σλοβενία; Είναι καλύτερα που συμβαίνουν αυτά τώρα, ώστε να έχουμε το χρόνο να τα αντιμετωπίσουμε».

Για τα φιλικά στα Δύο Αοράκια, της Νέας Αλικαρνασσού: «Είναι κάτι πολύ θετικό, ακόμα και από άποψης μάρκετινγκ. Έτσι κι αλλιώς θα δώσουμε και αγώνες στην Αθήνα, μέσω του τουρνουά Ακρόπολις- Eurobank».

Keywords
Τυχαία Θέματα