«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»

20:23 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε λίγο για τον αγώνα με τον Κολοσσό όσο και για την δουλειά που έχει ο Παναθηναϊκός μπροστά του ενόψει τόσο του Φάιναλ Φορ όσο και των πλέι οφ.

«Μετά το ματς με τον Πανιώνιο, χθες είδαμε μόνο το βίντεο του αγώνα και σουτάραμε. Δεν θέλαμε να τους φορτώσουμε με έξτρα πίεση, γιατί μετά από την σειρά με την Μακάμπι και τον αγώνα της Κυριακής, δεν θέλαμε να τους πιέσουμε.Για να

σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε εύκολο έργο. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ φέτος και ξέρουμε όλοι πως αν κάποιος δεν έχει κίνητρο είναι δύσκολο να παίξει. Έτσι είμαι ικανοποιημένος που με βάση τις τρεις απουσίες που είχαμε, σήμερα δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο αγωνιστικό χρόνο. Σίγουρα η κατάσταση που είμαστε πριν το Final Four δεν είναι τόσο καλή. Έχουμε τρεις τραυματίες, έχουμε το Πάσχα μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε και κάποια ξεκούραση στους παίκτες. Και πρέπει να δουλέψουμε και αρκετά για τα πλέι οφ και περιμένουμε και κάποιοι παίκτες να μας βοηθήσουν περισσότερο.

Εύχομαι να ξαναδώ τον Κολοσσό στη συνέχεια στα πλέι οφ. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Θυμάμαι το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη αλλά και με τον Κολοσσό στην Ρόδο. Αυτές οι εμπειρίες πρέπει να μας κάνουν να καταλάβουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ο Διαμαντίδης ξεκίνησε ήδη θεραπεία και θα δούμε αν χρειαστεί να μείνει εκτός για πέντε, δέκα μέρες ή μία εβδομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα