«Δεν είναι Ρονάλντο o Μπέιλ»

15:43 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την άποψη ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του οσονούπω συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε ο προπονητής της Σουόνσι Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Ουαλός επιθετικός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα, η οποία συμφώνησε να καταβάλει στην Τότεναμ 100 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ των 90 εκατ. που είχαν δώσει οι Μαδριλένοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο

το 2009.

«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Μπέιλ ήταν ο σούπερ σταρ της Τότεναμ την προηγούμενη σεζόν. Ακόμα και όταν έχει κανείς μια αξιόλογη ομάδα συνολικά, είναι ωραίο να υπάρχει ένας παίκτης όπως ο Μπέιλ, που να μπορεί να πάρει την μπάλα και να κάνει κάτι καταπληκτικό. Στη Ρεάλ έχουν τον Ρονάλντο και στην Μπαρτσελόνα τον Μέσι», σχολίασε ο Λάουντρουπ.

«Οι υπερομάδες έχουν τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά. Αυτοί οι δύο είναι μια κατηγορία μόνοι τους τα τελευταία πέντε χρόνια. Αμέσως πιο κάτω υπάρχουν 10 ή 12 παίκτες και ο Μπέιλ είναι ανάμεσά τους μαζί με Ινιέστα, Αγουέρο και Φαν Πέρσι. Ολοι είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά ο Μέσι και ο Ρονάλντο παραμένουν ξεχωριστοί», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα