«Δεν είναι το ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ»

15:31 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει για την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίνει πολλά για την πορεία της φετινής ομάδας και θα αποτελέσει κριτήριο για την σεζόν. Η ΑΕΚ πάει μέσα στην Τούμπα για την πρόκριση, σε ένα θεσμό που αν περάσει θα έχει μεγάλο αντίπαλο μόνο τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Κωστένογλου όμως δεν θέλει να «φορτώσει» τους ποδοσφαιριστές του με άγχος και πίεση, μαζί με τα πολλά προβλήματα που ήδη έχουν και ζουν καθημερινά.

Για τον λόγο αυτό σήμερα εντός των αποδυτηρίων ξεκίνησε την επιχείρηση αποφόρτιση ενόψει Τούμπας. «Πολλοί λένε και παρουσιάζουν ότι το παιχνίδι της Τούμπας, είναι το ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ. Ειναί πολύ σημαντικό ματς, αλλά δεν είναι το ματς της χρονιάς για εμάς. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικού στόχους μας φέτος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας ότι είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε και στην Τούμπα το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες.

Τέλος, ο Κωστένογλου μίλησε και για πληρωμές αφού πήρε την διαβεβαίωση από την διοίκηση ότι θα πάρουν κάποια χρήματα οι παίκτες και έτσι τους είπε «Με πληροφόρησαν από τη διοίκηση ότι μέσα στη βδομάδα θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα