«Δεν έκανε πολλές φάσεις ο ΟΣΦΠ»

08:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από την Τσέλσι, επικρατώντας με 3-1 του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Στιβ Μπόιλντ να υποστηρίζει πως η ομάδα του Λονδίνου περιόρισε τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα αυτός να μην κάνει πολλές φάσεις.

Σε δηλώσεις του ο βοηθός του Αρσέν Βενγκέρ, ο Αλσατός είναι τιμωρημένος, τόνισε: "Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα. Κάτι σαν... hangover.

Ίσως η ήττα από την Τσέλσι το Σάββατο να μας επηρέασε. Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Τα πήγαμε πολύ καλά απόψε, δίχως να είμαστε φανταστικοί. Ελπίζω αυτή η νίκη να τονώσει την ψυχολογία ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί. Περιορίσαμε τον Ολυμπιακό, δεχτήκαμε λίγες φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ".
Για την συνέχεια του ομίλου ο Μπόιλντ δήλωσε: "Ακόμη δεν εξασφαλίσαμε τίποτα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο γκρουπ και τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στην Σάλκε θα είναι δύσκολα".
Ο βοηθός προπονητή της Άρσεναλ αναφέρθηκε και στους σκόρερ της ομάδας του Λονδίνου στο χθεσινό παιχνίδι: "Ο Ζερβίνιο πετυχαίνει φέτος πολλά γκολ και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για τους αντιπάλους. Ο Ποντόλσκι είναι... δολοφόνος μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μπορεί να τελειώνει ιδανικά τις φάσεις. Το γκολ του Ράμσεϊ ήταν εξαιρετικό σαν τελείωμα. Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό αλλά δείχνει να έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα