Δεν επαναπαύθηκε η Ζενίτ (VIDEO)

20:57 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OF- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΖΕΝΙΤ- ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: 4-2 (4-1)
Γήπεδο: Πετροφσκι

Μόνο χαλαρή δεν ήταν η Ζενίτ στον επαναληπτικό με την Πάσος Φερέιρα, παρότι είχε κερδίσει με 4-1 στο πρώτο ματς και είχε κλειδώσει την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρώσοι κέρδισαν και απόψε την Πορτογαλική ομάδα με 4-2 και με συνολικό 8-3(!) πέρασαν πανηγυρικά.

Στο 3ο μόλις

λεπτό ο Καρλάο απέφυγε τον Ανιούκοφ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 5' ο Μπουκάροφ αστόχησε από πολύ καλή θέση. Στο 20' ο Ντεγκρά είπε όχι σε σουτ του Βίτσελ και στο 23' ο Ουρτάδο αστόχησε από την περιοχή για τους Πορτογάλους. Οι Ρώσοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο γκολ στο 29ο λεπτό. Ο Σμολνίκοφ έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά και γύρισε στον Ντάνι, που απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά τον Ντεγκρά.

Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και έφτασαν σε 2ο γκολ στο 48ο λεπτό. Σκόρερ ξανά ο Ντάνι που έκανε τρομερή ενέργεια και με τρομερή λόμπα νίκησε ξανά τον Ντεγκρά. Στο 62' ο Λοντίγκιν είπε όχι σε σου του Ρουί Μιγκέλ, αλλά στο 66' ο Μπουκάροφ με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τη Ζενίτ. Η Πάσος μείωσε σε 3-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό με όμορφο μακρινό σουτ του Μανουέλ Ζοσέ. Η Ζενίτ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 78ο λεπτό ο Αρσάβιν με πέναλτι έκανε το 4-1. Οι Πορτογάλοι μείωσαν με κεφαλιά του Καρλάο στο 83ο λεπτό.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Λόμπερτς, Νέτο, Σμολνίκοφ, Ανιούκοφ, Σιρόκοφ (46' Αρσάβιν), Βίτσελ (69' Ζιριάνοφ), Τίμοστσουκ, Μογκίλεβετς, Μπουκάροφ, Ντάνι (73' Κερζάκοφ).

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Ντεγκρά, Γκρέγκορι, Νούνο Σάντος (64' Ροδρίγο Αντόνιο), Ρικάρντο, Έλντερ Λόπες Ρομέου, Βίτορ, Λεάο, Ουρτάδο (56' Ρουί Μιγκέλ), Μανουέλ Ζοσέ (81' Καετάνο), Καρλάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα