«Δεν εξυπηρετεί το ΟΑΚΑ»

10:51 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το ΟΑΚΑ δεν εξυπηρετεί στην ασφαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα υποστήριξε ο παρατηρητής του ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Δήμος Κασκαντίρης ο οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν αφήνοντας, μεταξύ άλλων, αιχμές για την φύλαξη που υπήρχε στην κερκίδα των επισήμων.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ", ο παρατηρητής του ντέρμπι τόνισε: "Εγώ κατέγραψα απλά όλα τα γεγονότα όπως τα είδα, αναλυτικά ένα προς ένα και δεν είμαι αρμόδιος να πω αν έφταιγε η αστυνομία ή οι σεκιούριτι

του Παναθηναϊκού. Κάποιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που δεν εξυπηρετεί. Ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η αστυνομία πάντως είχαν κάποια οφέλη από τα επεισόδια".
Στην συνέχεια ο κ. Κασκαντίρης δήλωσε: "Το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο και δεν ήξεραν από πού θα έρθουν οι ταραξίες. Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν από τις 17:00 στο κλειστό, από οπλισμένους οπαδούς που έκαναν ντου για να μπουν χωρίς εισιτήριο με ό,τι είχαν μέσα στο γήπεδο. Πετούσαν πέτρες προς πάσα κατεύθυνση. Πέταξαν πέτρα ακόμα και προς τον υπεύθυνο αγώνων του Παναθηναϊκού, τον κ. Ζαβραδινό η οποία παραλίγο να χτυπήσει και εμένα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει και εσωτερικά προβλήματα με τους οπαδούς του. Από την φυσούνα και μέσα δεν δημιουργήθηκε επεισόδιο. Η αστυνομία δεν έπρεπε να επιτρέψει στους ταραξίες να πλησιάσουν στην φυσούνα. Το ερώτημα είναι πώς βρέθηκαν αυτοί οι 30 στα επίσημα; Πώς μπήκαν από την θύρα 29 στα επίσημα ενώ υπήρχαν σεκιούριτι του Παναθηναϊκού και τόσοι έλεγχοι;".
Τέλος ο παρατηρητής του αγώνα θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός προστάτευσε την αποστολή του Ολυμπιακού και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως έγραψα και στο τέλος της έκθεσης μου, γιατί δεν έγινε τίποτα στην φυσούνα και στα αποδυτήρια. Οι σεκιούριτι του Παναθηναϊκού έκαναν καλά την δουλειά τους και έκλεισαν αμέσως τον χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα