«Δεν φεύγει από Σίτι ο Μπαλοτέλι»

08:37 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο "Emirates" και το νέο... κατόρθωμα του Μάριο Μπαλοτέλι να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε πως ίσως το καλοκαίρι ο Ιταλός επιθετικός να παραχωρηθεί με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται αισιόδοξος για την παραμονή του Μπαλοτέλι στο Μάντσεστερ.

Σε δηλώσεις του στο Sky Italia,

ο Μίνο Ραϊόλα τόνισε: "Στην Αγγλία, μόνο οι φυλλάδες γράφουν για τον Μπαλοτέλι και τις χρησιμοποιώ για να καθαρίζω το αμάξι μου. Ο κόσμος περιμένει πάντα πολλά από τον Μάριο επομένως οτιδήποτε και αν κάνει διογκώνεται. Ο Μπαλοτέλι θέλει να τα πάει καλά για τον Μαντσίνι, ο οποίος είναι φίλος με τον Μάριο. Όσο για αυτό που είπε ο Μαντσίνι ότι ο Μπαλοτέλι θα πωληθεί το καλοκαίρι, δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι τέτοιο, θα μιλήσω με την διοίκηση και τον Μαντσίνι".
Όσο για την συμπεριφορά του Μπαλοτέλι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και το αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Σονγκ, ο εκπρόσωπος του Ιταλού επιθετικού δήλωσε: "Μίλησε με τον Μπαλοτέι και λυπάται πολύ για αυτό που συνέβη. Δεν είδα την φάση αλλά όπως είπε και ο Μαντσίνι, αυτά συμβαίνουν. Δεν θέλω να συζητήσω το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπαλοτέλι από την Premier League. Αν ο Μάριο ήθελε να φύγει δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αλλά θα ρωτούσε την διοίκηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα