«Δεν φοβάμαι κανέναν»

10:40 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για την 14η αγωνιστική της Bundesliga, η Σάλκε φιλοξενείται από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο μεγάλο παιχνίδι της Κοιλάδας του Ρουρ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεκαθαρίζει πως δεν φοβάται ούτε την πρωταθλήτρια Γερμανίας ούτε κανέναν. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα ντέρμπι στην Ελλάδα για τα οποία υπογράμμισε πως δεν

επιτρέπεται να χάσεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο, ο αμυντικός της Σάλκε μίλησε για
- Το ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ: "Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Ντόρτμουντ έχει δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε εκεί. Τα παιχνίδια αυτά είναι ξεχωριστά για τους οπαδούς, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή και μια ενδεχόμενη νίκη επί της Ντόρτμουντ θα μας βοηθήσει πολύ".
- Το αν φοβάται την Ντόρτμουντ: "Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο. Ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητες μου και αυτές της ομάδας μου. Θα πρέπει να ασχολούμαστε με το δικό μας παιχνίδι".
- Την σύγκριση με τα ελληνικά ντέρμπι: "Στην Ελλάδα πριν από ένα ντέρμπι όλοι μιλούν για αυτό. Όταν για παράδειγμα ο Άρης παίζει με τον ΠΑΟΚ, όλη η πόλη είναι σε κατάσταση συναγερμού. Για μέρες είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Σε ένα ελληνικό ντέρμπι δεν επιτρέπεται να χάσεις. Μετά ξεσπά κόλαση!".
- Τις εντυπώσεις του από την Bundesliga: "Δεν αγωνίζομαι πάντα αλλά τα πάμε καλά. Δεν ήξερα τι με περιμένει όταν ήρθα στην Γερμανία. Πλέον έχω προσαρμοστεί στην Σάλκε και έκανα πολλούς φίλους. Είναι η οικογένεια μου εδώ και με βοηθάει σε πολλά πράγματα".
- Την αλλαγή προπονητή στην Σάλκε: "Ήταν σοκ για μένα η αποχώρηση του Ραλφ Ράνγκνικ. Είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Τα πάω όμως καλά και με τον. Στέφενς. Του αρέσω σαν παίκτης, μου δείχνει εμπιστοσύνη, κάτι που με χαροποιεί και θέλω να του το ανταποδώσω με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο".
- Την θέση που προτιμά να παίζει: "Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Εκεί πιστεύω πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα και το απολαμβάνω περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα