Δεν γυρίζει ο Νικολαϊδης

09:02 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι αλήθεια πως ο Ντέμης Νικολαϊδης εδώ και καιρό έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Πολύς κόσμος θεωρώ πως αυτή η εμπλοκή του προετοιμάζει και την επιστροφή του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τούτο δε συμβαίνει.
Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της SD γράφει πως ο Ντέμης δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση αυτή την περίοδο τη συγκεκριμένη προοπτική, εξηγώντας πως οι λόγοι είναι αρκετοί. "Αφενός οι υπόλοιπες δραστηριότητές

του δεν του επιτρέπουν να διαθέσει όσο χρόνο απαιτείται για την ΑΕΚ. Αφετέρου παραμένει πικραμένος από τη στάση αρκετών εκ των συνεργατών του στην ομάδα του 2004, που τον κατηγόρησαν ανοικτά για όσα έγιναν στη διάρκεια της θητείας του κάνοντας λόγο για κακοδιαχείριση. Ασφαλώς την επιστροφή Νικολαΐδη στην ΠΑΕ την παρούσα φάση δεν εξυπηρετούν οι συνθήκες: τα χρέη συσσωρεύονται, η απειλή ευρωπαϊκού αποκλεισμού ή ακόμη και διάλυσης είναι ορατή, χρηματοδότης δεν υπάρχει και οποιαδήποτε εμπλοκή με θεσμικό ρόλο μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας".
Πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι για να γυρίσει ο Νικολαϊδης έχοντας ενεργό ρόλο, όπως παλιά, στην ΠΑΕ και προπάντων να σωθεί η ΑΕΚ αποφεύγοντας τη χρεωκοπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα