Δεν μετανιώνει για Παρί ο Βίλας Μπόας

16:41 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν στράφηκε και στον Αντρέ Βίλας Μπόας για την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, αλλά ο Πορτογάλος αποφάσισε να μείνει στην Τότεναμ και δεν το μετανιώνει.
Σε δηλώσεις του ο Βίλας Μπόας τόνισε: "Παρί Σεν Ζερμέν; Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, συνομιλώ τακτικά μαζί

του. Με το Νασέρ υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Το γεγονός ότι η Παρί με προσέγγισε ήταν γνωστό, αλλά ήθελα να μείνω στην Τότεναμ, συνεχίζοντας τη δουλειά που άρχισα την προηγούμενη χρονιά. Ήθελα να μείνω δύο συνεχόμενες σεζόν σε μια ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα μου".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Η ομάδα ενστερνίστηκε τις απόψεις μου σε πολλές αποφάσεις που πήρε, ιδιαίτερα στην πρόσληψη του Φράνκο Μπαλντίνι. Σίγουρα δελεάστηκα από το ενδιαφέρον της Παρί. Είναι ελκυστικό να δουλέψεις εκεί, αλλά η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα. Η Παρί υφίσταται δομικές αλλαγές, που η Τότεναμ έχει ήδη κάνει. Είναι ένα βήμα μπροστά".
Τέλος σε ερώτηση αν έλαβε συγκεκριμένη προσφορά, ο προπονητής της Τότεναμ απάντησε: "Όχι, ποτέ δεν φθάσαμε σε τέτοιο σημείο διαπραγματεύσεων".

Keywords
Τυχαία Θέματα