Δεν πάει Νέα Σμύρνη ο Μπάλλας

15:58 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη (17:15) και ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από αυτό του Παναγιώτη Μπάλλα που έμεινε εκτός αποστολής.
Ο προπονητής του Ατρομήτου σε δηλώσεις του τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα με ταλέντο και ψυχικά αποθέματα. Εμείς πρέπει

να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δεν πρέπει να δώσουμε χώρους στον αντίπαλο μας γιατί έχει αξιόλογους επιθετικούς. Από την δική μας πλευρά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν αλλάζουμε κάτι από τον προσανατολισμό μας, κοιτάζουμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές".

Η αποστολή του Ατρομήτου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League: Σηφάκης, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Καραμάνος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα