«Δεν πρόκειται να κάνει καριέρα ο Πογκμπά»

10:32 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Πολ Πογκμπά στις καθυστερήσεις βοήθησε την Γιουβέντους να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, 2-1 την Μπολόνια ωστόσο ο Άντζελο Αλέσιο προειδοποίησε τον Γάλλο επιθετικόπως δεν πρόκειται να κάνει καριέρα αν συνεχίσει τις εξεζητημένες προσπάθειες.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους τόνισε: "Ο Πολ έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά αναλώθηκε σε εξεζητημένες προσπάθειες και δεν ήταν ουσιαστικός.

Γνωρίζοντας τον Κόντε, σας λέω πως θα τον μαλώσει. Αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώντας να κάνει την φοβερή φάση, δεν πρόκειται να κάνει καριέρα σε ομάδα του Κόντε".
Για την δύσκολη νίκη επί της Μπολόνια, ο Αλέσιο δήλωσε: "Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται άνετα. Σήμερα η Μπολόνια μας δυσκόλεψε, αποδεικνύοντας πως παραμένει μια καλή ομάδα, παρά τα άτυχα αποτελέσματα. Οι παίκτες μου πίστεψαν στην νίκη και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να σκοράραμε στις καθυστερήσεις, πιστεύω, όμως, πως αξίζαμε την νίκη και θα μπορούσαμε να την πάρουμε νωρίτερα".
Ο Αλέσιο θέλησε να αφιερώσει την νίκη της Γιουβέντους στον θείο του, Ντομένικο, που "έφυγε" χθες από την ζωή με τον Ιταλό τεχνικό να εκφράζει την συμπαράσταση του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα