Δεν πρόλαβε να ανασάνει ο Άρης (VIDEO)

21:21 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θ.Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η.Σπάθας

Με τον πάτο της βαθμολογίας φλερτάρει εκ νέου ο Άρης που ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ

στην Κρήτη χωρίς να μπορέσει να φέρει αντίσταση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Έλσνερ είδε απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Παπάζογλου. Όπως ήταν φυσικό ο ΟΦΗ πήρε άμεσα τα ινία του αγώνα και στον 4' απείλησε με κεφαλιά του Μακρή (έδιωξε ο Διούδης). Στο 11' ο Μπούρμπο βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο. Ο Άρης απείλησε στο 30' με μια κεφαλιά του Νταμαρλή με τον ΟΦΗ να απαντά τέσσερα λεπτά μετά όταν ο Διούδης έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Παπάζογλου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Περογαυμβράκης ανενόχλητος έστειλε με το κεφάλι την μπάλα άουτ. Στο 60' η κρητική ομάδα είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Ζόρο.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στην επανάληψη. Απείλησε με τον Ζόρο στο 50' και τρία λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με σουτ του Κουτσιανικούλη. Η... σεμνή τελετή έληξε στο 71' όταν ο Ίμπε σε προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0. Ο Μιλιάζες στο 79' εκτέλεσε φάουλ με τον Διούδη να διώχνει με γροθιές.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς (36'Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (67'Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου (79'Μακουκούλα)

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Νταμαρλής (80'Παπαδόπουλος), Τάτος, Ίμπε, Σταυρόπουλος (15'Κύργιας), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο

Keywords
Τυχαία Θέματα