Δεν σταματάει πουθενά η ΑΕΚ!

21:30 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ασταμάτητη συνεχίσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση με ακόμα μια καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη απέναντι στον Εθνικό με 3-1 σετ, στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, σε ένα ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 και συνέχισε το αήττητο σερί της.

Το ματς

Η ΑΕΚ

ξεκίνησε νωθρά στο παιχνίδι κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Εθνικός, ο οποίος βρέθηκε να προηγείται στο σκορ και παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ να μειώσει τελικά το πρώτο σετ κατέληξε στους φιλοξενούμενους.
Η Ένωση, όμως δεν θα επέτρεπε να χάσει κάτι από αυτό το ματς κι έτσι επανήλθε με βελτιωμένη εικόνα και καλές ενέργειες, φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Ανάλογη και η εικόνα που επικράτησε στην πορεία, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να «καθαρίσουν» γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να μην χάσουν κάποιο βαθμό. Έτσι, κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες και αρκετή συγκέντρωση να πάρουν τη νίκη με 3-1 σετ και να διατηρήσουν παράλληλα το αήττητο σερί, που τους έχει φέρει στην κορυφή.

Τα σετ: 24-26,25-15, 25-15, 25-17

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Αναστασίου, Φραγκιαδάκης, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Σασάτι, Κάπελας (λ), Ρουμελιωτάκης, Μιχαλόπουλος.

Εθνικός (Ζανάκης): Μήτσης, Χρούσης, Λαμπρινός, Τσουμελέας, Αβραμίδης, Σιώπης, Παντόπουλος (λ), Χατζηθάνος, Μαμάης.

Keywords
Τυχαία Θέματα