«Δεν συνεχίζω στον Αστέρα»

16:58 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης θα αποτελέσει ο Σανθ Χακόμπο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε ότι ήθελε να μείνει στην ομάδα και αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arcadia-sports:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, από 'κει και μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Προέχει να πάνε όλα καλά με την υγεία μου, να επιστρέψω δυνατός και να είμαι χαρούμενος στα γήπεδα. Να απολαμβάνω το παιχνίδι. Θέλω να παραμείνω στον Αστέρα και θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω

τι θα συμβεί με το σύλλογο. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό. Όπως και να έχει πάντως, εγώ θέλω το καλύτερο για τον Αστέρα γιατί είναι μια ομάδα στην οποία έζησε πολύ ωραίες στιγμές», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το ποια είναι η δική του επιθυμία, είπε: «Είμαι χαρούμενος στον Αστέρα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν μένω σε μια ομάδα αν διαπιστώσω ότι δεν με θέλουν...».

Για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο, σχολίασε: «Οι ημιτελικοί με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικοί για τον κόσμο, για τους προπονητές, για τους παίκτες και για τη διοίκηση. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η πρόταση που αποκάλυψε: «Ο Ολυμπιακός το Δεκέμβριο μίλησε με τον πρόεδρο και έκανε πρόταση 400.000 ευρώ στον Αστέρα. Ο σύλλογος αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή. Για μένα ήταν μια ευκαιρία να παίξω στο Europa League αλλά και να διεκδικήσω τον τίτλο στην Ελλάδα, ωστόσο σεβάστηκα απόλυτα την απόφαση του Αστέρα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τον Κάρολ που είχε και πιο γνωστό όνομα στην Ευρώπη από ότι εγώ...».

Keywords
Τυχαία Θέματα