Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι η ΑΕΚ

18:52 21/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε με 4-2 η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ από την Αθήνα 90. Η Ένωση ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που συνεχίζουν αήττητοι φτάνοντας τους 15 βαθμούς σε 5 αγώνες. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στους 10.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ

να απειλεί από τα πρώτα λεπτά με τον Μορφέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και απείλησαν με διαδοχικά σουτ του Αρτινού και του Ντάρλα, με τον Παππά να κρατάει το μηδέν. Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 13ο λεπτό, όταν μετά από όμορφη προσπάθεια ο Βλυσσίδης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Αθήνας 90, Θεοφίλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η χαρά των παικτών του Δημήτρη Κουνταρδά δεν κράτησε πολύ, αφού στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ηλιάδη σε 1-1. Η πλάστιγγα έγερνα προς την μεριά των «πράσινων», ώσπου ήρθε το δεύτερο τέρμα με τον Στάμου στο 19'. Η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια καλή φάση και έτσι έκλεισε το πρώτο νωθρό για την Ένωση ημίχρονο να βρίσκεται πίσω στο σκορ.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αθήνα 90 φάνηκε αποφασισμένη να «κλειδώσει» τη νίκη καθώς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Τα σουτ όμως του Ντάρλα στο 25' και του Αρτινού στο 26' βρήκαν σε ετοιμότητα τον Παππά. Η υπεροχή των φιλοξενούμενοι ήταν φανεροί στον αγωνιστικό χώρο και στο 32' ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και της Αθήνας 90 έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Κάπου εκεί η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι. Στο 33΄ είχε δοκάρι με τον Μορφέση ενώ στο 34΄ Μορφέσης και Καραθανασόπουλος έχασαν διπλή ευκαιρία να μειώσουν. Η ΑΕΚ δεν τα παράτησε και ο Καραθανασόπουλος στο 37΄ αφού πήρε την κόντρα από τον Αχή έγραψε το 2-3. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση. Από την εξέδρα του ΟΑΚΑ, οι λιγοστοί φίλοι της Ένωσης προσπάθησαν να σπρώξουν την ομάδα στην νίκη. Στο 38΄λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Μορφέσης αλλά όλα τελείωσαν όταν ο Στρατής πέτυχε γκολ διαμορφώνοντας έτσι, το τελικό 2-4 για την Αθήνα 90.

ΑΕΚ: Παππάς, Καρασάββας, Κουβαράς, Μορφέσης, Βλυσσίδης, Τόκας, Καϊττάνης, Τηλιγάδας, Καραθανασόπουλος, Σταυρινός, Κερέτσης, Τσαούσης, Κοντογιώργος.

Αθήνα '90: Θεοφίλου, Αχής, Μαλτέζος, Αρτινός, Θεοδωρόπουλος, Μπεκάι, Οικονομόπουλος, Μουγδουκούτας, Δημόκριτος, Παπαευστρατίου, Ηλιάδης, Ντάρλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα