«Δεν θα αφήσει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, αν δε τη φτάσει εκεί που θέλει»

18:09 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στα 83 του χρόνια ο Κώστας Νεστορίδης συνεχίζει να είναι κοντά στις δύο αγάπες του: Την ΑΕΚ και το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί στην Καλλιθέα. Στην συνέντευξη που έδωσε στην ΟΠΑΠ TV μίλησε για όλους και για όλα.
Για την ΑΕΚ και την παρουσία της στην Football League 2: "Δεν

το πιστεύουμε όταν την βλέπουμε να παίζει σε αυτήν την κατηγορία. Να φανταστείτε στο ματς με την Ραφήνα όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0, δεν ήμουν στην εξέδρα. Δεν μπορούσα να δω το παιχνίδι. Μπήκα στο γήπεδο μετά το πρώτο γκολ..."
Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Τον θυμάμαι από μικρό παιδάκι που τον έφερνε ο πατέρας του στο γήπεδο. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που αγαπάει την ΑΕΚ. Πιστεύω σε αυτόν. Το μεγάλο του προτέρημα είναι ότι ακούει τους πάντες. Δεν θα αφήσει την ΑΕΚ εάν δεν την φέρει στο σημείο που θέλει".
Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: "Δεν μπορώ να περάσω έξω από το γήπεδο. Όταν πρόκειται να πάω στα γραφεία της ΑΕΚ κάνω κύκλο για να μην περάσω απ' έξω. Είμαι ευαίσθητος και με πιάνουν τα κλάματα. Ξέρετε νοιώθω παιδί της ΑΕΚ."
Ακόμα ο "Νέστορας" της "Ένωσης" μιλά για το πως έγινε βοσκός στη Σινώπη της Πρέβεζας, πως βρέθηκε από τη Δράμα στη Καλλιθέα και το πως απαίτησε να πάει στην ΑΕΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα