«Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Γαλατά»

15:59 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα, τόνισε ότι θα είναι λάθος της Ρεάλ Μαδρίτης να πιστέψει ότι θα αποκλείσει εύκολα τη Γαλατάσαραϊ. Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του Μπουντραγκένιο. Η «Βασίλισσα» αποτελεί το μεγάλο φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Καράνκα και τον «Γύπα» να προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες τους σε εγρήγορση για τις αναμετρήσεις.


Ο Αϊτόρ Καράνκα τόνισε: «Θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι είναι εύκολο να κερδίσουμε τη Γαλατά. Θα είναι μια περίεργη μονομαχία. Η ομάδα τα πηγαίνει καλά αυτή τη στιγμή και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Ο πρώην επιθετικός και νυν διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Είμαστε στα προημιτελικά του καλύτερου τουρνουά στην Ευρώπη, οπότε τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο. Η Γαλατάσαραϊ έχει φτάσει σε αυτό το στάδιο επειδή είναι ικανή. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη Σάλκε και πέρασαν δύσκολα. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας.

Ο επαναληπτικός είναι στην Κωνσταντινούπολη και ξέρουμε πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί τους. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έχουν κάνει τη Γαλατάσαραϊ ακόμα πιο δυνατή. Είμαστε αρκετά μακριά από το στόχο μας στο Πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα