Δεν θέλει Τζιμπούρ η Μαρσέιγ

13:36 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Γαλλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την Μαρσέιγ να ενδιαφέρεται για τον Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως η Μαρσέιγ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού γιατί δεν βρίσκεται στα πλάνα της.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα lexpressiondz.com, ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Χοσέ Ανιγκό, τόνισε: "Η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρεται

για τον Τζιμπούρ και το επαναλαμβάνω. Δεν πρόκειται να πραγματοποιήσω ταξίδι για εκείνον. Δεν λέω πως δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αντιθέτως, είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως άνοιξε το θέμα για την μεταγραφή του στην Μαρσέιγ. Η Ολιμπίκ παραμένει σπουδαίος σύλλογος, παρότι την φετινή σεζόν δεν έχει καλά αποτελέσματα. Αποτελεί τιμή για εμάς να βρισκόμαστε στην λίστα κάποιων επιθετικών".
Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Τζιμπούρ με τον Ολυμπιακό λήγει το 2016 και υπογραμμίζεται πως "η απάντηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ θα δοθεί το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα