«Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα-ασανσέρ»

12:07 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Πλατανιά και να μπορέσουν να μείνουν στην Super League και να μην γίνουν ομάδα-ασανσέρ όπως υπογράμμισε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
- Το ξεκίνημα του Πλατανιά: "Είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε καλή δουλειά

στα Χανιά. Βγαίνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Στην συνέχεια πιστεύω ότι θα είμαστε πιο καλοί".
- Την νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0 το Σάββατο: "Δεν είχαμε άγχος, ούτε πίεση από τον κόσμο, την διοίκηση ή τον προπονητή. Υπήρχε ένα άγχος τι θα δείξουμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Είμαστε όλοι οι παίκτες και θέλαμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο".
- Την φυσική έδρα της ομάδας: "Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν πολλές προσπάθειες να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική στα Περιβόλια. Είναι κάτι σημαντικό, επειδή ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες που δεν έχουν παίξει ξανά στα Χανιά και θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου".
- Το καλό "όπλο" των Χανιωτών: "Στόχος μας είναι η παραμονή. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Είμαστε 13 νέοι παίκτες στην ομάδα μαζί με κάποιους που προϋπήρχαν. Προσπαθούμε ακόμα να γνωριστούμε και μας βοηθάει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Η νίκη που πετύχαμε θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα ενισχύθηκε αργά και θέλουμε ακόμα χρόνο για να βρούμε την συνοχή και να δείξουμε ό,τι καλύτερο στο γήπεδο".
- Τα δεδομένα στην Super League: "Πολλές ομάδες, όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, είναι σε κακή κατάσταση. Δεν είναι ωραίο, όμως είναι γεγονός και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Εμείς ως νεοφώτιστοι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός και δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που να είναι ασανσέρ. Εδώ η διοίκηση έχει διάθεση η ομάδα να μείνει στην Σούπερ Λίγκα και να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
- Την εικόνα του πρωταθλήματος: "Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Θα είναι χαμηλό το επίπεδο, όμως θα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες. Είναι πολλές οι ομάδες που έχουν πρόβλημα. Νομίζω ότι οι παίκτες που είανι ήδη στις ομάδες προσπαθούν και δεν θα είναι εύκολο να περάσει κανείς από όλες τις έδρες. Όσο περνάει ο καιρός θα δένουν οι ομάδες όσο χαμηλό και αν είναι το επίπεδο και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα