Δεν... τρόμαξε ο ΠΑΣ

21:28 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Καμπαξής

Ο ΠΑΣ πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου και εκμεταλλευόμενος τις απώλειες βαθμών όλων των υπολοίπων ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον ρυθμό να είναι πολύ καλός και οι φάσεις πολλές. Ο ΠΑΣ απείλησε

στο 11' με σουτ του Τσάβες που δεν βρήκε στόχο με τον Ατρόμητο να απαντά τέσσερα λεπτά μετά όταν ο Βελλίδης σταμάτησε το σουτ του Παπαδόπουλου. Στο 17' ο Τσάβες δοκίμασε το πόδι του με τον Τσενάμο να λέει "όχι". Δέκα λεπτά μετά η κεφαλιά του Ίλιτς δεν βρήκε στόχο όπως και η "λόμπα" του Παπαδόπουλου στο 31'. Ο Ιγκλέσιας στο 39' έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Κακό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της επανάληψη με τον ΠΑΣ να ανεβαίνει μετά το 60' και να απειλεί στο 66' με τον Τσάβες. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ όταν ο Τσουκαλάς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 70' και δοκάρι στο επόμενο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με τον ΠΑΣ να κρατάει (έστω και πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο) τελικά το πολύτιμο 1-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (87'Μπέριος), Λίλα, Κοροβέσης (56'Βίλα), Ντε Βινσέντι (76'Κεϊτά), Τσάβες, Ίλιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (82'Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (73'Γεωργίου), Ναπολεόνι (66'Καραγκούνης), Ούμπιντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα