«Δεν υπάρχει άγχος για Ολυμπιακό»

18:32 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για την κατάσταση της υγείας του Λάζαρου Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή του στον εναρκτήριο αγώνα της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Για την κατάσταση του τραυματισμού του Λάζαρου Παπαδόπουλου και το πότε θα επιστρέψει: «Παρουσιάστηκε ένας ερεθισμός και, όπως έκανε και πέρυσι, αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων να πάει στην Αθήνα

για θεραπεία. Θα είναι κανονικά στο γήπεδο τη Δευτέρα (08/10). Αν χρειαζόταν σήμερα (03/10) να είναι εδώ ο Παπαδόπουλος, θα ήταν. Δεν χρειάζεται, όμως, αφενός γιατί δεν ξέρουμε εάν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, αφετέρου και να αρχίσει το πρωτάθλημα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό για το οποίο δεν υπάρχει άγχος να παίξει. Αν είχαμε να δώσουμε αγώνα στην πρώτη αγωνιστική, για τον οποίο θα «καιγόμασταν», θα έπαιζε».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, από τα Τρίκαλα: «Καταλαβαίνω την αγωνία που επικρατεί για την ομάδα, αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Η ομάδα έχει πολλές λύσεις, είναι πάρα πολύ καλή, δουλεύει καλά. Το κλίμα είναι καταπληκτικό. Δεν υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να μην οδηγήσουν κάποια στιγμή σε καλό αποτέλεσμα. Το ρόστερ, επίσης, είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα