«Δεν υπάρχει ελληνικό έθνος»

19:16 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Άκρως προκλητικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του επονομαζόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» της ΠΓΔΜ, Τοντόρ Πετρόφ, ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος, ενώ απείλησε με διάλυση της Ελλάδας, αν δεν αποδεχθεί τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στο «Μακεδονικό» Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πετρόφ, που είναι επιστήθιος φίλος του Νίκολα

Γκρουέφσκι είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά σύνορά της καθώς θα διαλυθεί!

«Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων» δηλώνει.

Μάλιστα μιλάει για τη «γενοκτονία» που υπέστησαν οι «Μακεδόνες» από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα. «Η Αθήνα θα λογοδοτήσει γι' αυτό» αναφέρει.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως «είναι η καρδιά της Ελλάδας».

«Χωρίς το 'ναζιφασισμό' η Ελλάδα δε θα υπήρχε. Ο 'ναζιφασισμός' υποστηρίζεται διαρκώς από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Για το λόγο αυτό, η Αθήνα ζητεί την αλλαγή της ονομασίας μας. Αλλά καμία αλλαγή δεν θα σώσει την Ευρώπη ούτε την ψεύτικη Ελλάδα» δηλώνει.

Ο Πετρόφ ισχυρίστηκε ότι η λέξη «Έλληνας» δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει ελληνική εθνικότητα. «Η λέξη 'Έλληνας' είναι συνώνυμη του Χριστιανού» δηλώνει ο Πετρόφ. «Στην Ελλάδα κατοικούν οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες», αναφέρει!

Μάλιστα, όπως λέει, οι Βρυξέλλες πληρώνουν την Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει «Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα» ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες!

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα