«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΑΟΚ»

15:03 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μέταλιστ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μίρον Μάρκεβιτς να υποστηρίζει πως ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Αρχικά ο προπονητής της Μέταλιστ δήλωσε: "Σε αυτή την διοργάνωση, η ομάδα μας κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με όποια ομάδα και αν παίξεις. Όλες

οι ομάδες βρίσκονται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".
Στην συνέχεια μίλησε για
- Το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Ξέρω ότι τερμάτισε στην δεύτερη θέση την περασμένη σεζόν. Εκεί παίζουν γνωστοί παίκτες όπως ο Βούκιτς και ο Λούκας. Επίσης, προπονητής είναι ο Χουμπ Στέφενς. Φυσικά, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο μας πιο πολύ όταν πλησιάσει ο πρώτος αγώνας".
- Το αν αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει σε άδεια Τούμπα: "Είναι δύσκολο να απαντήσεις σε ποια έδρα θα ήταν καλύτερο να γίνει το πρώτο ματς. Κατά προτίμηση, είναι καλύτερο που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας".
- Το πώς θα προετοιμαστεί για τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δούμε φιλικά παιχνίδια, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα. Έτσι, πρώτα από όλα θα ήταν καλύτερο να δουλέψουμε με την ομάδα μας".
- Τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: "Το επίπεδο είναι υψηλό. Οι ελληνικές ομάδες κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν την φήμη τους στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Παίζουν γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον"

Keywords
Τυχαία Θέματα