Δένει Βαλβέρδε η Βαλένθια

18:57 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Επτά εβδομάδες ήταν αρκετές! Στο διάστημα αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να πείσει την διοίκηση της Βαλένθια ότι είναι ικανός να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Λεβάντε κάμπτοντας μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα τις αμφιβολίες που υπήρχαν στο ΔΣ της ομάδας.
Έτσι, όπως αναφέρει η Marca έγινε το αναμενόμενο... Οι διοικούντες μίλησαν με τον Βάσκο τεχνικό και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στην

νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλβέρδε έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των νυχτερίδων να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι και μετά να επαναδιαπραγματευθούν για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στη νέα σεζόν.

Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση της διοίκησης έπαιξε η σημαντική ανάκαμψη της ομάδας και η άνοδός της στον βαθμολογικό πίνακα. Με τον Βαλβέρδε στον πάγκο η Βαλένθια έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ υπό τις οδηγίες του Πελεγκρίνο είχε μαζέψει 18 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, δηλαδή, τα διπλάσια από αυτά που έχει κοουτσάρει ο Βαλβέρδε.

Στα υπέρ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται η μεταμόρφωση παικτών οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή στα παιχνίδια υπό τις εντολές του Πελεγκρίνο και -φυσικά- την ηρεμία που επικρατεί πλέον στα αποδυτήρια με τον Βαλβέρδε να έχει καταφέρει να βρει το «κουμπί» των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα