Δερμιτζάκης: Δεν σχολιάζω σχόλια στο Ίντερνετ

07:51 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση του Πανθρακικού παρουσίασε χθες επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Παύλο Δερμιτζάκη, η επιλογή του οποίου προκάλεσε αρνητικά σχόλια στις τάξεις των φίλων του Πανθρακικού με τον Έλληνα τεχνικό να υπογραμμίζει πως δεν θέλει να σχολιάσει τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού αρχικά δήλωσε: "Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε ένα γνωστό περιβάλλον. Δεν υπάρχει οικειότητα μόνο με την ομάδα, την διοίκηση αλλά και με εσάς τους δημοσιογράφους, αφού και την προηγούμενη φορά είχαμε άριστη συνεργασία. Είχα την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση

της ομάδας πριν μερικά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Καραολάνη που μου έδωσαν τα ηνία της ομάδας. Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, πέτυχε πολλά πράγματα στον Πανθρακικό και θέλω να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα και όσον αφορά τα αποτελέσματα και βαθμολογικά αλλά και από άποψη ψυχολογίας. Η ομάδα δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αυτό που της αναλογεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο, από τους ποδοσφαιριστές και στήριξη από την διοίκηση, η οποία βέβαια είναι δεδομένη. Φυσικά χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως ο κόσμος εδώ αγαπά την ομάδα και όπως είχα πει και παλιότερα, μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για τον Πανθρακικό. Η ομάδα δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, προπονητές ή ποδοσφαιριστές, είναι κάτι ανώτερο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, αφού ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την δυνατότητα να ανακάμψουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μπορεί να αποτελέσει αυτός ο αγώνας μια αρχή, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της άνετης παραμονής της ομάδας στην κατηγορία".
- Για το αν έχει εντοπίσει αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα: "Την ομάδα την έχω παρακολουθήσει, περίπου στα 5 από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Έχω μια καλή εικόνα, που θα γίνει φυσικά ακόμα καλύτερη. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, ακόμα και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μπορεί να εντοπίσει προβλήματα. Είναι σημαντικό όμως να έχουμε τη θέληση να λύσουμε τα όποια προβλήματα και εμείς οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές".
- Για το αν ο Πανθρακικός έχει περισσότερο αγωνιστικό ή ψυχολογικό πρόβλημα: "Όταν μια ομάδα δεν έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα μπορούσε, αυτό σίγουρα επηρεάζει αγωνιστικά αλλά έχει και επίδραση στο ψυχολογικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε και στις οικογένειές μας, να κάνουμε ακόμα καλύτερο το κλίμα στην ομάδα και στη συνέχεια ευχόμαστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Σε αυτό το νομό πιστεύω πραγματικά πως αλλάζει ο τρόπος ζωής των ανθρώπων, μετά από ένα αποτέλεσμα του Πανθρακικού. Το έχω ζήσει αυτό στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, έβλεπα για παράδειγμα χαρούμενα πρόσωπα στην πλατεία μετά από νίκες".
- Για το αν έχει σαν στόχο να συνεχίσει το έργο που ά
Keywords
Τυχαία Θέματα