Δέσμευση της διοίκησης για πληρωμές

16:01 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το ποια είναι η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Οι πρώτοι που έχουν πολλά παράπονα, αν και προσπαθούν να απομονώσουν το οικονομικό πρόβλημα, είναι οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν από 6 έως και 10 μήνες μέσα. Η διοίκηση είχε δεσμευτεί, μέσω του Αδαμίδη, πως τα χρήματα από τις εισπράξεις του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου, θα πάνε σε αυτούς. Το ματς με τους ερυθρόλευκους και η μη μεγάλη

προσέλευση του κόσμου, δεν άφησε πολλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα οι παίκτες να δουν πολύ μικρή κίνηση στον λογαριασμό τους.

Τα τελευταία χρήματα μπήκαν την εβδομάδα που η ομάδα βρισκόταν στην Ρωσία για το ματς με τη Λοκομοτίβ, ωστόσο αυτά δεν έφταναν ούτε για τα απολύτως απαραίτητα. Έκτοτε έγιναν αρκετές επαφές μεταξύ παικτών και στελεχών της διοίκησης, για το πότε θα υπάρξει νέα πληρωμή, με τη διοίκηση να δεσμεύεται ότι μέχρι τις 18 του Νοέμβρη θα πάρουν κάποια επιπλέον χρήματα. Οι ποδοσφαιριστές αγωνιούν καθώς ενημερώνονται για τις εξελίξεις αλλά δεν βλέπουν φως, τη στιγμή που ούτε η υπάρχουσα διοίκηση δεν μπορεί να τους διασφαλίσει. Παρόλα αυτά, οι σκέψεις για προσφυγές δεν περνάει προς το παρόν από το μυαλό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα