Διάκριση για ΑΕΚ

19:05 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με διάκριση για την ομάδα των βετεράνων της ΑΕΚ ολοκληρώνονται οι αγώνες για το πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ. Στο Β' Όμιλο της Γ' κατηγορίας Αττικής του πρωταθλήματος βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών της ΠΟΦΕΠΑ, η ομάδα της ΑΕΚ 1 κατάφερε να καταλάβει τη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς σε 11 αγώνες, διαγράφοντας μια πολύ καλή πορεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας ως τελικό απολογισμό 9 νίκες και 2 ήττες.
Με την επιτυχία της αυτή,

η ΑΕΚ 1 κερδίζει και το δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τρεις ακόμα ομάδες για να διεκδικήσει την άνοδο στην Β' κατηγορία Αττικής της ΠΟΦΕΠΑ. Τα μπαράζ θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου και εκτός από την ΑΕΚ 1 θα συμμετέχουν επίσης : οι Πόντιοι Μελισσίων, οι Βετεράνοι Λουτρακίου και το ΠΑΝΘΕΟ 11. Οι 4 αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τα 2 εισιτήρια που οδηγούν στην Β' κατηγορία.
Οι βετεράνοι αθλητές της ένωσης που συγκροτούν την ομάδα και θα παλέψουν για την άνοδο είναι οι : Γκουντούμας Γιώργος, Καλανδράνης Κώστας, Κοτσαμπασάκης Βαρδής και Κουντουριώτης Κώστας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΕΚ 1 διανύει τη 2η χρονιά συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, αφού μόλις πέρσι δημιουργήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα