Διαμαρτυρία της ΑΕΚ σε ΕΠΣΑ

16:23 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ δεν αναγνώρισαν τον Ανδρέα Σταματιάδη και του απαγόρευσαν την είσοδο, τονίζοντας πως το αίτημα εκπροσώπησης του σωματείου ήταν εκπρόθεσμο. Αυτό ανάγκασε την ΑΕΚ να αντιδράσει με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στην ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ Αθήνα, 05/02/2013

ΕΠΣΑ 75/ΕΣ/κλ
ΥΠ'ΟΨΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΚΥΡΙΟΥ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.


Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι Σύμβουλοι,

Όπως γνωρίζετε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου διεξήχθη η Τακτική Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Το Σωματείο μας ως όφειλε και τηρώντας στο έπακρον την διαδικασία της αποστολής εκπροσώπου μας όπως αναγράφεται στην Πρόσκληση που μας αποστείλετε, καταθέσαμε στις 30 Ιανουαρίου με φαξ τα εξής έγγραφα:
1. Εξουσιοδότηση με τους εκπροσώπους μας - με ημερομηνία 30-01-2013 - Αρ. Πρωτοκόλλου 58.
2. Απόσπασμα Πρακτικών Συνεδριάσεως Δ.Σ της 20-01-2013 όπου αναφέρεται η αντικατάσταση των Εκπροσώπων μας με ημερομηνία αποστολής 30-01-2013.

Στην συνέχεια ο Τακτικός εκπρόσωπος μας κ. Ανδρέας Σταματιάδης προσήλθε στην Γενική Συνέλευση όπου επέδειξε και τα έγγραφα αλλά του ανακοινώθηκε ότι ήταν «ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ» εννοώντας προφανώς ότι ήταν εκπρόθεσμη η εξουσιοδότηση όπου έγινε ο ορισμός.

Σας επισημαίνουμε λοιπόν εκ νέου ότι, όλοι οι όροι της κατάθεσης τηρήθηκαν σύμφωνα με την Πρόσκληση σας και μάλιστα και μία ημέρα νωρίτερα δηλαδή 30 Ιανουαρίου αντί για 31.

Ως εκ τούτου λοιπόν αδυνατούμε να αντιληφθούμε την στάση σας και την προσβλητική συμπεριφορά σας, τόσο στο Σωματείο μας όσο και στο πρόσωπο του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή μας κ. Ανδρέα Σταματιάδη ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. και της Εθνικής μας ομάδας.

Απαιτούμε να μας δοθούν εξηγήσεις για την απαράδεκτη και απαξιωτική συμπεριφοράν σας σε ένα Ιστορικό Σωματείο όπως το δικό μας, αλλά και σε έναν Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που τίμησε με την παρουσία του τους αθλητικούς χώρους.

Πιστεύουμε ότι, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ΕΠΣΑ να υπάρχουν στην Ένωση Σωματεία όπως η Α.Ε.Κ. αλλά και εκπρόσωποι όπως ο κ. Σταματιάδη.

Εν αναμονή απαντήσεως σας

Για την Α.Ε.Κ.

Ο Πρόεδρος
Κώστας Παπαδημητρίου

Ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Κωλέττης».

Keywords
Τυχαία Θέματα