Διαψεύδει ο ΟΣΦΠ για Στάνκοβιτς

09:03 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονταν πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς αλλά είναι ακριβός και σήμερα διαψεύδουν, μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ότι σκοπεύουν να κινηθούν για τον Σέρβο χαφ.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "alo.rs" ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τόνισε για το θέμα του Στάνκοβιτς:

"Ο Ντέκι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και φίλος μου. Σίγουρα υπάρχει χώρος για αυτόν σε κάθε μεγάλη ομάδα και θα ήταν ευπρόσδεκτος, αλλά δεν έχουμε έρθει σε επαφή μαζί του. Άλλωστε, δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με την Ίντερ".
Ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστράι λέγοντας: "Έχουμε πάρει έναν νέο προπονητή και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα μείνουμε άλλες δέκα μέρες στην Αυστρία όπου προετοιμάζει την ομάδα ο Ζαρντίμ".
Ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού μίλησε και για τους Σέρβους παίκτες της ομάδας: "Τι να πούμε για τον Πάντελιτς; Είναι μεγάλος επαγγελματίας. Ο Φέισα είναι εξαιρετικός παίκτης και θα είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας".
Τέλος για τους στόχους του Ολυμπιακού την νέα σεζόν, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τόνισε: "Θέλουμε το νταμπλ και να περάσουμε στην νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα