Διασυρμός, πώληση και... Αλ Σουντάιρι

10:41 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Εκφράζοντας το ερώτημα "πόσο ακόμα θα τη διασύρετε;" η εφημερίδα γράφει για το σήριαλ Μανωλά: "Ξεφτίλα διεθνώς με την επικείμενη πώληση του Μανωλά έγινε η ΑΕΚ από τους ανύπαρκτους που τη διοικούν με το κόλπο του ιδιωτικού συμφωνητικού πήγαν να ρίξουν τον Θρασύβουλο (με 30.000 ευρώ αντί για το 30%), αλλά τους ξεμπρόστιασε η Ντνιέπρ", τονίζει η εφημερίδα και στο ρεπορτάζ της προσθέτει: "...Παρά την κωμική αντιμετώπιση, οι Ουκρανοί -δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν να τελειώσουν τη μεταγραφή- έδειξαν συγκαταβατικοί απέναντι στο αίτημα

της ΑΕΚ και μπήκαν σε νέες διαπραγματεύσεις. Λίγες ώρες μετά έδιναν την πρώτη πρότασή τους: 500.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης. Αυτήν την προσφορά μετέφερε ο Ανδρέας Δημητρέλος στα μέλη του ΔΣ, τα οποία την απέρριψαν άμεσα.

Κάπου εκεί, κάποιος ευφάνταστος εγκέφαλος βρήκε τη λύση. Προκειμένου να υπερκεραστεί το ποσό που έπρεπε να λάβει ο Θρασύβουλος βάσει του 30% που διατηρούσε επί των δικαιωμάτων του Μανωλά, πρότειναν στους Ουκρανούς μια πατέντα παγκόσμιας πρωτοτυπίας! Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, το κόστος της μεταγραφής θα ανέρχονταν μόλις στις 100.000 ευρώ, ώστε ο Θρασύβουλος να πάρει 30.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα, 600.000 ευρώ, θα δίνονταν στην ΑΕΚ μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού, με αντάλλαγμα την παροχή του πρώτου λόγου στην Ντνιεπρ για οποιονδήποτε παίκτη της Ενωσης, έως τις 31 Αυγούστου!

Οταν έφτασε αυτή η πρόταση στον Αντρέι Στετσέκο, πρόεδρο της Ντνιεπρ, απορρίφθηκε άμεσα. «Δεν μπορώ να μπω σε αδιαφανείς διαδικασίες. Σας προσφέρουμε 700.000 για τον Μανωλά και δεν υπογράφουμε διπλά συμβόλαια. Αν το δεχθείτε, θα γίνει η μεταγραφή» ήταν το μήνυμά του..."

SPORTDAY

Αποκλειστική συνέντευξη του Αλ Σουντάιρι φιλοξενεί σήμερα η SD, με τον Σαουδάραβα να ξεκαθαρίζει (κάτι που έγραφε το aek365 από την πρώτη ημέρα) ότι δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ, αλλά να κάνει μία ταμειακή διευκόλυνση. Το θέμα Μανωλά χαρακτηρίζεται "Μανωλιάδα" ώστε να αποδοθεί ο ακριβής όρος της έκτασης που πήρε αυτό το σήριαλ της μεταγραφής του: "Το... έπος που γράφτηκε με ερασιτεχνικούς χειρισμούς για τη μεταγραφή του Μανωλά, οι παλινωδίες και το κέρδος της ΠΑΕ", γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οικονομικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τονίζοντας: "Μπαίνει το 1ο εκατομμύριο. 500.000 ευρώ από την πώληση Μανωλά συν 550.000 ευρώ σήμερα από το δάνειο. Σειρά των μετόχων να "ξυπνήσουν", να συνεννοηθούν και να δώσουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ". Σχετικά με τον Μανωλά η εφημερίδα γράφει πως "χάθηκε, αλλά όχι... τζάμπα", προσθέτοντας: "Μετά από απίστευτες διαπραγματεύσεις και συνεχείς αλλαγές σκηνικού, αργά χθες το βράδυ ο Μανωλάς ήταν μία... ανάσα από τη Ντνιέπρ, με την ΑΕΚ να παίρνει 500 χιλιάρικα (αν και σε δύο μήνες ο παίκτης μένει ελεύθερος)".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Τον Ντέμη Νικολαϊδη έχει και σήμερα πρωτοσέλιδο η εφημερίδα γράφοντας: "Ο Ντέμης τους ενώνει ξανά! Οι εξελίξεις και οι συναντήσεις που προγραμματίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ το

Keywords
Τυχαία Θέματα