Διαθεσόπουλος: Δύσκολα τα πράγματα

19:46 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε πως είναι δύσκολη η νίκη το ερχόμενο Σάββατο στη Βαρκελώνη, όμως θα γίνει προσπάθεια για να προκριθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Πεκίνο, ενώ θεώρησε πως θα υπάρξει πρόβλημα προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ δύσκολη η νίκη-πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη το Σάββατο, αφού η Ισπανία διαθέτει σπουδαία ομάδα και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, λόγω ότι μας λείπουν τρία βασικά μας στελέχη που σπουδάζουν στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα θα παλέψει για την πρόκριση.

Τα οικονομικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι δύσκολα, ωστόσο, εφόσον προκριθούμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στο Πεκίνο. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα συμβεί. Σίγουρα, αν δεν πάμε, θα υπάρξει πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, διότι θα της λείπουν τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, όμως χαριτολογώντας να πω πως μπορούν να παίξουν και ενάντια στους Νέους Άνδρες, ώστε να βρεθεί λύση.

Προσωπικά, θεωρώ πως ο ελληνικός αθλητισμός, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια, θα περάσει πολύ δύσκολα, για να μην πω ότι κινδυνεύει ακόμη και με εξαφάνιση με τα σημερινά δεδομένα. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, δυστυχώς, είναι και ο χώρος μας, ενώ το χειρότερο είναι πως πια δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τα πιο στοιχειώδη. Μιλάμε για μηδενικά πράγματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως δήλωσαν μόλις οκτώ ομάδες συμμετοχή για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και φανταστείτε πως τις δύο από αυτές, τις κρατήσαμε ‘με τα δόντια', ίσα-ίσα για να μπορέσουν να γίνουν προημιτελικοί αγώνες στη διοργάνωση. Είναι τραγική η κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα