Διχογνωμίες και εξελίξεις στην ΑΕΚ

16:23 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουν εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι πως οι διχογνωμίες που έχουν προκύψει αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την συνέχεια του σχεδιασμού ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα το γεγονός αυτό έχει καθυστερήσει και την ολοκλήρωση μεταγραφών, αλλά και ανανεώσεων, καθώς αναμένεται να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στους ιθύνοντες του τμήματος

και της διοίκησης της Ένωσης, μαζί με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο. Αυτό το ραντεβού θα κρίνει κατά πολύ τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, αφού το θέμα αυτό πρέπει να τελειώσει και όλοι οι «κιτρινόμαυροι» να κινηθούν στην ίδια γραμμή πλεύσης για το καλό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως στην ΑΕΚ περιμένουν εξελίξεις και στο γηπεδικό θέμα. Πιο συγκεκριμένα ακόμα και μέσα στην ημέρα οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ενημερωθούν για το αν θα μετακομίσουν στο κλειστό γήπεδο της Μεταμόρφωσης ή σε κάποιο άλλο. Μάλιστα αίτημα έχει γίνει και στο γήπεδο τη Νέας Ιωνίας, αλλά σκέψεις υπάρχουν και γι' αυτό της Ηλιούπολης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από την Ένωση συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις έμπειρων παικτών, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού των ιθυνόντων υπάρχουν και οι περιπτώσεις παικτών που ανήκουν στο δυναμικό της Αθήνας 90, η οποία δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της και οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές. Όλα αυτά όμως θα τακτοποιηθούν από την στιγμή που θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στην ΑΕΚ και θα κινηθούν τα νήματα ενόψει της επόμενης περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα