Δίδαξαν ήθος Κούγιας και Καραπαπάς

08:56 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας, Αλέξης Κούγιας και Κώστας Καραπαπάς αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφερόμενος στο γεγονός ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στο "Γ. Καραϊσκάκης" τόνισε

αρχικά: "Μου είπαν πως απαγορεύεται η είσοδος κατόπιν εντολής του κ. Μαρινάκη. Είχα κάθε νόμιμη προϋπόθεση για να μπω με την ιδιότητα του φιλάθλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το πόσο επικίνδυνος είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πήγα στο γήπεδο με το αυτοκίνητο μου. Η ποινή αφορά στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μοναδικός τρόπος για να μην σου επιτραπεί να μπεις στο γήπεδο είναι να έχεις στέρηση φιλάθλου ιδιότητας και αυτό δεν έχει συμβεί. Όταν έχεις στημένους τους διαιτητές, τους παρατηρητές, την διοργανώτρια Αρχή, όταν προστατεύεις τον Καλόπουλο, έχει συνομιλίες και τα στήνεις, ε τότε χοντρέ πάρτα όλα δικά σου".
Λίγο αργότερα παρενέβη στην εκπομπή ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ο οποίος δήλωσε: "Πλέον ο κ. Κούγιας κινείται στην μυθομανία. Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραϊσκάκη με την αποστολή της Παναχαϊκής. Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια. Ήρθε στο Καραϊσκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε την λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαϊκής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη και ακόμα και ο κύριος Λούβαρης, ο πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαϊκής, έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραϊσκάκη είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, έλεος πια... Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι αλλά ούτε να τον βλέπουν δεν θέλουν. Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε από απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δεν θέλει αντίλογο. Ζει στον δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαϊκής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραϊσκάκη θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα. Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα