Διευκρινήσεις από Κωστέ-Αντωνόπουλο

20:12 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε στην εκπομπή "Κόντρες στο Kontra". Ο "Κωστε" θεωρεί πως οι δηλώσεις του δεν παρουσιάστηκαν σωστά από τα ΜΜΕ και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν θεωρεί την Δ' Εθνική λύση για την ΑΕΚ αλλά απλά έναν... δρόμο που είναι πιθανό να ακολουθήσει.

«Μίλησα για δύο δρόμους που αναγκαστικά υπάρχουν. Ή της εφαρμογής ενός πλάνου με νέους παίκτες και σφικτή οικονομική πολιτική ή αν δεν αποφευχθεί η πτώχευση θα πάει Δ' Εθνική. Δεν είπα ότι η Δ' Εθνική είναι η λύση» τόνισε ο Νίκος Κωστένογλου.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Αντωνόπουλος με παρέμβαση του στο aek365. Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι ο Νίκος Κωστένογλου στη δήλωση του ανέφερε ότι η ΑΕΚ έχει δύο δρόμους μπροστά της και εννοούσε πως στη Δ' Εθνική θα οδηγηθεί λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και όχι από επιλογή. Ο Αντώνης Αντωνόπουλος ανέφερε πως απλά ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως αν οι καταστάσεις φέρουν την ΑΕΚ στην Δ' τότε θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα αλλά αυτό δεν αποτελεί λύση για τον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα