Διευκρινήσεις στους ισχυρισμούς Αδαμίδη

12:42 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι διαρροές από τους διαλόγους του Σταύρου Αδαμίδη με τον Γιώργο Κιντή που δημοσιεύθηκαν σήμερα σε μερίδα του Τύπου προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Όπως μια άλλη εκδοχή θέλει συγκεκριμένα στοιχεία να μην αντιστοιχούν στην πραγματικότητα των όσων ειπώθηκαν. Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε για 150.000 ευρώ και όχι 50.000 αναφορικά με την προκαταβολή που έπρεπε να δώσει η ΑΕΚ στον Κώστα Μανωλά για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αυτό το ποσό δεν υπήρχε με τη συμφωνία μάλιστα να ισχύει και την περίοδο που η διοίκηση πέρασε στα χέρια

του Ανδρέα Δημητρέλου. Όμως και τότε 150.000 ευρώ δεν υπήρχαν καθώς οι μέτοχοι έδειξαν τη γνωστή τους αδιαφορία με αποτέλεσμα να χαθεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ που τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Η συζήτηση επίσης ήταν έντονη αναφορικά με τα χρέη και τις υποχρεώσεις της Ένωσης την περίοδο της διοίκησης Αδαμίδη με τον πρώην πρόεδρο να κατηγορείται ότι τελικά η ομάδα έφτασε να χρωστάει παντού. Αυτός απάντησε πως την περίοδο που παρέλαβε την ΑΕΚ είχε ελλειμματικό ισολογισμό που έφτανε τα 61εκατ. ευρώ και όταν παρέδωσε τη διοίκηση το ποσό είχε πέσει στα 41εκατ. "Μείωσα κατά 20εκατ. τα χρέη" φέρεται να απάντησε ο Αδαμίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα