«Δίκαια στην Βουλιαγμένη ο τίτλος»

19:02 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για την μεγάλη επιτυχία της Βουλιαγμένης η οποία κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 πόλο των ανδρών μίλησε ο Μανώλης Μυλωνάκης. Ο διεθνής περιφερειακός του ΝΟΒ τόνισε πως η ομάδα του δίκαια αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, ενώ στάθηκε στην στήριξη της διοίκησης και του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανώλης Μυλωνάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6


Για το αν πίστευαν από την αρχή της χρονιά ότι θα πετύχαιναν κάτι τέτοιο

«Στην αρχή της σεζόν, τον Σεπτέμβριο που ήρθα εγώ στην ομάδα, δεν περίμενα ότι θα έχουμε αυτή

την κατάληξη. Το ότι η Βουλιαγμένη κάνει βήματα μπροστά και έχει ανοδική πορεία, όλοι το γνωρίζουν. Το καλό ήταν ότι έγιναν κάποια παιχνίδια, ειδικά στους τελικούς, που ελπίζουμε να φέρουν τον κόσμο ξανά στις πισίνες. Είδαμε πολύ καλό θέαμα και νομίζω ότι η Βουλιαγμένη δίκαια κατέκτησε τον τίτλο».


Για το πότε διαπίστωσε ότι Ο ΝΟΒ είχε τις δυνατότητες να ξεπεράσει τις προσδοκίες

«Δεν θα έλεγα ότι ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας. Από τον Σεπτέμβριο γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Είχαμε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια αυτής της αγωνιστικής περιόδου και νομίζω ότι σιγά-σιγά και με την κατάκτηση του Κυπέλλου αρχίζαμε να φτιάχνουμε την αυτοπεποίθησή μας».


Για το πώς βιώνουν οι πολίστες την οικονομική κρίση

«Νιώθω τυχερός που ανήκω στην ομάδα της Βουλιαγμένης, γιατί ό,τι ζητάμε το έχουμε. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο ΝΟΒ λειτουργεί πολύ επαγγελματικά. Η διοίκηση μας παρέχει όσα έχουμε ανάγκη είτε από άποψη ιατρικής περίθαλψης είτε από τα διάφορα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Από την πλευρά μας δώσαμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενους αυτούς τους ανθρώπους που μας βοηθούν καθημερινά και αυτό είναι ένα επιπλέον λιθαράκι στο να πετύχουμε τους στόχους μας».


Για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού πόλο

«Δεν θέλω να μιλήσω για τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Βουλιαγμένη δείχνει να έχει ανοδική πορεία. Γενικά νομίζω ότι το πόλο θα εξακολουθήσει να υπάρχει και θα έρθουν ξανά οι καλές εποχές που είχαμε και στο παρελθόν. Είναι βέβαιο ότι με την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα έχουν τα προβλήματά τους. Σίγουρα η υδατοσφαίριση έχει και παραπάνω λόγω του κόστους συντήρησης της πισίνας. Αυτό δυσκολεύει πολύ τις ομάδες. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση σύντομα».


Για το αν τα νέα παιδιά επιλέγουν το πόλο

«Στις Ακαδημίες της Βουλιαγμένης γίνεται δουλειά. Υπάρχουν παιδιά που αγαπούν αυτό το άθλημα. Διψούν για προπόνηση. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και ο ΝΟΒ να συνεχίσει να βγάζει από τις Ακαδημίες της ταλέντα και να έρχονται στην ανδρική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα