Δικαίωση μετά από 13 χρόνια

17:55 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στον τελικό του Wimbledon, η Μαριόν Μπαρτολί κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) την Σαμπίνε Λισίτσκι κατακτώντας το πρώτο Grand Slam της καριέρας της μετά από 13 χρόνια προσπάθειας.
Η Γαλλίδα, νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε αποφασισμένη στο κεντρικό κορτ του All England Club και από το πρώτο σετ

έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Παρά το γεγονός πως έχασε το πρώτο γκέιμ, μετά πήρε τα επόμενα 6(!), με τρία μπρέικ -αφού η Λισίτσκι είχε πολύ κακό σέρβις- και προηγήθηκε μέσα σε 30 λεπτά 1-0.
Ίδια κατάσταση και στο δεύτερο, με την Μπαρτολί να προηγείται με διπλό μπρέικ 5-1! Η Λισίτσκι αντέδρασε και αφού έσωσε τρία ματς πόιντ, έκανε μπρέικ και μείωσε σε... απόσταση αναπνοής (5-4). Η μετέπειτα θριαμβεύτρια δεν έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Αυτή την φορά ήταν στο σέρβις και χωρίς να χάσει πόντο κατέκτησε το θρόνο.
Η Λισίτσκι μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας της ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις στο εφετινό Wimbledon αφήνοντας εκτός της Σερένα Γουίλιαμς και την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα