Δημητρέλο προτείνουν οι Supporters

01:23 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής αναμένεται ο Σταύρος Αδαμίδης να αποχωρήσει οριστικά από την προεδρία της ΑΕΚ, όπως ήδη έχει ανακοινώσει και στην Ένωση αναζητούσαν την καλύτερη διάδοχη κατάσταση, προκειμένου τη θέση να αναλάβει ένας άνθρωπος που θα είναι, τόσο ικανός, όσο και κοινά αποδεκτός από τον κόσμο. Την απόφαση αυτή αναμένεται να την λάβουν οι Supporters, ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Νίκο Νοτιά, που όμως τους έχει εξουσιοδοτήσει (λόγω του ότι ζει στο εξωτερικό, αλλά και λόγω εμπιστοσύνης)

να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του aek365, το ιδανικό πρόσωπο το οποίο θεωρούν οι Supporters για να αναλάβει μία τόσο σημαντική θέση και μάλιστα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος. Το όνομά του είναι γνωστό στην «οικογένεια» της ΑΕΚ και πληροί όλες τις προδιαγραφές (άφθαρτος, έντιμος και ΑΕΚτζής) ώστε να προεδρεύσει. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχει δεχθεί ήδη κρούση και είναι αρχικά «ζεστός», παρότι δεν έχει απαντήσει, καθώς διατηρεί κάποιες -σοβαρές για την ώρα- ενστάσεις.

Λόγω του κρίσιμου της περιόδου, ο Δημητρέλος περιμένει την αυριανή συνάντηση των μετόχων του 2004, προκειμένου να μπει μία... τάξη στα δεδομένα. Θεωρεί πως πρωτίστως θα πρέπει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, δηλαδή να πάρει το πιστοποιητικό της αδειοδότησης για τη νέα χρονιά (αν αποφασίσουν οι μέτοχοι να πληρώσουν, όπως φάνηκε χθες, τότε η ΑΕΚ θα τα καταφέρει) και εν συνεχεία να πει το «ναι».

Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται με τα κοινά της αγαπημένης του ομάδας, όπως είχε συμβεί και με τον πατέρα του, Χαράλαμπο, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Λουκά Μπάρλο ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, το 1994. Ο ίδιος, το 2004 είχε οριστεί ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ (είχε δηλαδή το δικαίωμα υπογραφής), για περισσότερο από τρεις εβδομάδες και ωσότου φτάσουμε στην 1 Αυγούστου, όπου τα ηνία ανέλαβε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Παράλληλα, το όνομά του βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ακόμα δύο ονόματα που σκέφτονται οι Supporters και θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που αρνηθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ υποψηφιότητα αναμένεται να τεθεί και από πρόσωπο που θα προταθεί από την Ερασιτεχνική, που πιθανότατα θα είναι ο Χρήστος Κωστής, αν και ακόμα δεν έχει απαντήσει ούτε αυτός οριστικά στο αν θα δεχτεί αυτή τη θέση. Άλλωστε οι ισορροπίες είναι λεπτές αυτή τη στιγμή για αυτό και η αυριανή συνάντηση των μετόχων του 2004 αποκτάει τεράστια σημασία για την Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα